Tilbud

kr49.92

kr62.40

Personlig fødsel bekendtgørelse mindeplade til minde Baby Navn Afsløre Tegn Hello World Træ-Personlig

Tilføj en anmeldelse af varen

Tykkelse: 3mm

Send dit navn, når du afgiver ordren.

Alle Vores Figurer Er Laser Skåret af Høj Kvalitet Birk krydsfiner

Ideel Til Bryllup, Dekorationer, Scrapbooking, Kort, hvilket Gør, Indretning, Kunst Projekter, Kan Være Malet, Lakeret osv.

Alle vores varer er nøje udvalgt og professionelt pakket.

Du er velkommen til at kontakte os når som helst, Hvis du har nogen spørgsmål!

Vores produkter er lavet af træ.Det er fælles for de stykker, der have mørkere mærker/træ, korn og træ knob.Disse er naturlige og ikke betragtes som mangler.Husk, når du køber.

Betaling :

Vi accepterer Alipay, Western Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Gratis Fragt: Gratis fragt ordre vil blive afsendt fra Kina Post Air mail, som normalt vil ankomme med 15-25 arbejdsdage efter at være blevet indsendt.Engang for told eller vejr problem, vil det blive forsinket nogle dage.Det kan være op til 30-45 dage.

Returnering/Refusion:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: baby plak, hsk, linux-shirt, hej verden nyfødte outfit, baby meddelelse tegn, keramiske får, sexet pige kunst, famingo baby meddelelse, tegn træ, book hsk
Model-Nummer HSK-334
Sæt Type No
Type Engroshandel No
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer